gallery/522705776_1_1000x700_vid-na-zhitelstvo-dlya-inostrantsa-kiev
gallery/yifv6nil
gallery/trud1
gallery/shutterstock_500327410
gallery/pasport-e1497237681713

ВИД НА ЖИТЕЛЬСТВО
В УКРАИНЕ 

ГРАЖДАНСТВО УКРАИНЫ

РАЗРЕШЕНИЕ НА РАБОТУ В УКРАИНЕ

РЕГИСТРАЦИЯ БРАКА С ИНОСТРАНЦЕМ

БИЗНЕС В УКРАИНЕ

gallery/inozemtsi
gallery/ukrainevisa

ПРОДОЛЖЕНИЕ СРОКА ПРЕБЫВАНИЯ

Продовження строку перебування на території України

Строк перебування іноземців, які є громадянами держав з візовим порядком в’їзду, а також осіб без громадянства обмежено строком дії візи.

Громадяни держав з безвізовим порядком в’їзду можуть тимчасово перебувати на території України не більше ніж 90 днів протягом 180 днів, якщо інший строк не визначено міжнародними договорами України.

Однак, трапляються випадки, коли виникає необхідність продовження строку перебування (лікування, вагітність, догляд за хворим членом родини, оформлення спадщини, виконання службових обов’язків іноземним кореспондентом або представником іноземного засобу масової інформації тощо).

Законодавство України передбачає можливість продовжити строк перебування на території України.

Для цього необхідно підготувати пакет необхідних документів звернутися із заявою до органів ДМС України.

 

Тимчасове проживання в Україні

Законне проживання іноземців та осіб без громадянства в Україні також підтверджується посвідкою на тимчасове проживання.

Право на отримання посвідки для тимчасового проживання в Україні мають іноземці та особи без громадянства у разі:

- їх працевлаштування в Україні,

- проповідування релігійних віровчень, виконання релігійних обрядів чи іншої канонічної діяльності в Україні,

- навчання,

- возз'єднання сім'ї,

- укладення шлюбу з громадянами України,

- участі в діяльності громадських (неурядових) організацій іноземних держав, роботи в представництвах іноземних суб'єктів господарювання в Україні, роботи у філіях або представництвах іноземних банків

- провадження культурної, наукової, освітньої діяльності на підставах і в порядку, встановлених міжнародними договорами України або спеціальними програмами.

Для отримання посвідки на тимчасове проживання необхідно підготувати пакет необхідних документів та звернутися із заявою до органів ДМС України.

Після закінчення строку дії посвідки законодавство України передбачає можливість її продовження.

 

Постійне проживання в Україні

Більш тривалий термін законного перебування іноземців та осіб без громадянства в Україні підтверджується посвідкою на постійне проживання.

Право на отримання посвідки на постійне проживання мають:

1) іноземці та особи без громадянства, які прибули в Україну або залишилися в Україні на постійне проживання у встановленому законом порядку;

2) іноземці та особи без громадянства, які до прийняття рішення про припинення громадянства України постійно проживали на території України і після прийняття рішення про припинення громадянства України залишилися постійно проживати на її території.

Для отримання посвідки на постійне проживання необхідно попередньо отримати дозвіл на імміграцію, підготувати пакет необхідних документів та звернутися із заявою до органів ДМС України.

 

Набуття громадянства України

Набуття громадянства України є не лише законною підставою для проживання на території України, але дає можливість отримати рівні з громадянами України права та їх захист.

Підставами для набуття громадянства можуть бути:

1) за народженням;

2) за територіальним походженням;

3) внаслідок прийняття до громадянства;

4) внаслідок поновлення у громадянстві;

5) внаслідок усиновлення;

6) внаслідок встановлення над дитиною  опіки  чи  піклування, влаштування дитини в дитячий заклад чи заклад охорони здоров'я,  в дитячий будинок сімейного типу чи прийомну сім'ю або  передачі  на виховання  в  сім'ю  патронатного вихователя;

7) внаслідок   встановлення   над   особою,   визнаною  судом недієздатною, опіки;

8) у зв'язку з перебуванням у громадянстві України одного  чи обох батьків дитини;

9)  внаслідок   визнання   батьківства   чи  материнства  або встановлення  факту батьківства чи материнства; 

10) за іншими   підставами,   передбаченими   міжнародними договорами України.

Для набуття громадянства необхідно попередньо отримати дозвіл на імміграцію, підготувати пакет необхідних документів та звернутися із заявою до органів ДМС України.

 

Дозвіл на застосування праці іноземців та осіб без громадянства

Однією з вимог для працевлаштування іноземців та осіб без громадянства в Україні є дозвіл на застосування праці іноземця чи особи без громадянства, виданий Територіальним органом Державної служби зайнятості.

Отримання такого дозволу здійснюється роботодавцем.

Однак, іноземці та особи без громадянства, які прибули в Україну з метою працевлаштування, для отримання посвідки на тимчасове проживання повинні разом з іншими документами подати до органів ДМС України копію дозволу на застосування праці іноземця чи особи без громадянства, виданого територіальним органом Державної служби зайнятості.

Для отримання дозволу на застосування праці іноземця чи особи без громадянства роботодавцю необхідно подати до територіального органу Державної служби зайнятості пакет визначених законодавством документів.

 

Шлюб іноземців та осіб без громадянства із громадянами України

Однією з підстав для отримання іноземцями та особами без громадянства посвідки на тимчасове проживання в Україні, а в подальшому посвідки на постійне проживання та навіть набуття громадянства Україні є шлюб з громадянином України.

Такий шлюб може бути укладено за межами України.

Для реєстрації ж такого шлюбу в Україні необхідно буде звернутися із заявою та визначеними законодавством документами до обласного відділення РАЦСу.

 

Бізнес в Україні для іноземців

Зайняття іноземцями підприємницькою діяльністю або створення ними юридичної особи в Україні має свої особливості у порівнянні з процедурою, встановленою для громадян України.

Це пов’язано з необхідністю отримання іноземцями індивідуального ідентифікаційного номера платника податків та дозволу на працевлаштування, легалізації документів та нотаріального завірення перекладу цих документів на українську мову.

ВИД НА ЖИТЕЛЬСТВО И ГРАЖДАНСТВО

1. ВИД НА ЖИТЕЛЬСТВО В УКРАИНЕ через приглашение волонтерской организации.         
- срок действия вида на жительство 1 год, с возможностью продления;      
- стоимость процедуры получения вида на жительства – 800 дол. США;

2. ВИД НА ЖИТЕЛЬСТВО В УКРАИНЕ через приглашение на работу.              
- срок действия вида на жительство от 1 до 3-х лет, с возможностью продления;   
- стоимость процедуры получения вида на жительства – до  1 200 дол. США;

3. ВИД НА ЖИТЕЛЬСТВО по браку.     
- условием является заключения брака с гражданкой или гражданином Украины; 
- возможность оформить постоянный (бессрочный) вид на жительство (через 2 года);        
- стоимость процедуры получения вида на жительства (на 1 год) –  400 дол. США; 

4. ВИД НА ЖИЕТЛЬСТВО по родственным связям с гражданами Украины.
- условие: родители/дети, браться/сестры, бабушки/дедушки являются гражданами Украины;      
- возможность оформить постоянный (бессрочный) вид на жительство;       
- стоимость процедуры получения вида на жительство – 600 дол. США;

5. ГРАЖДАНСТВО        
- условия: постоянный вид на жительство, брак больше 2-лет, рождение на территории Украины и т.д.     
- срок получения гражданства от 3 месяцев до 1-го года;       
- стоимость получения гражданства зависит от оснований: от 800 до 1400 дол. США;

В некоторых случаях возможны скидки на стоимость услуг, размер скидки уточняется индивидуально.

ДОПОЛНИТЕЛЬНАЯ ИНФОРМАЦИЯ
ПРЯМОЙ НОМЕР ЮРИСТА
(044) 228-48-08 

Вадим ХОРУЖИЙ

Большой опыт работы с иностранцами. Звоните и консультируйтесь по своей ситуации, подберем для Вас подходящий вариант. 

Наш офис находится в Центре Киева, на пр. Победы,4 (район Цирка).

 

Наша организация несколько лет занимается оформлением документов для иностранцев. Ми работаем исключительно законными путями, поэтому у наших заказчиков на руках остаются только чистые и легальные документы. Все оплаты осуществляются на основании Договора. 

В нашей команде есть юристы, нотариусы, переводчики и специалисты, которые много лет работали c органами миграционной службы. 

ЕСТЬ ВОПРОСЫ?
ЗАДАЙТЕ ИХ СЕЙЧАС!

gallery/ывывывывыв

СТОИМОСТЬ И УСЛОВИЯ

000webhost logo